Bursa'da 69 yaşındaki Adalet Uzunoğlu, 77 yaşındaki eşi Ali Fuat Uzunoğlu'nu öldürdükten sonra cesedini 15 parçaya ayırarak çöp kutularına attığı gerekçesiyle yargılandı. Olay, Uzunoğlu'nun ifadesine göre, eşinin birkaç gün boyunca evde kalmasından sonra meydana geldi.
Mahkeme sürecinde, Adalet Uzunoğlu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Duruşma sırasında mahkeme başkanı, sanığa, hazırlanan rapor hakkında bir şey söyleyip söylemeyeceğini sordu. Uzunoğlu'nun verdiği cevap ise izleyenler üzerinde derin bir etki bıraktı.
Olayın ardından yapılan incelemelerde, cesedin parçalanması ve atılması, cinayet sonrası izlerin silinmesi amacıyla gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Adalet Uzunoğlu, üç çocuk annesi olarak biliniyor ve cinayet sonrası yaşanan gelişmeler, ailenin diğer üyeleri üzerinde olumsuz etkiler yarattı.
Mahkeme sürecinin ardından, Adalet Uzunoğlu'nun cezası kesinleşti ve toplumda büyük bir infial yaratan bu olay, yerel basında geniş bir şekilde yer aldı.


Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!