Büyükçekmece'de, Mimar Sinan Sahil bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Bu olayda, iki kişinin göçük altında kaldığı iddia ediliyor. Olayın ardından, bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi.
Arama kurtarma çalışmaları, olayın hemen ardından başlatıldı ve ekipler, göçük altında kalan kişilere ulaşmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yetkililer, bölgedeki durumun ciddiyetini vurgularken, olayla ilgili daha fazla bilgi almak için çalışmalarını sürdürüyorlar.
Toprak kaymasının nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, bölgedeki hava koşulları ve zemin yapısı gibi faktörlerin etkili olabileceği değerlendiriliyor. Olayın detayları ve kurtarma çalışmalarının seyrine dair gelişmeler takip ediliyor.


Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!