Yalova’da, genç kızlara iş teklifinde bulunan Tevfik Beyhan, 35 yaşında, bir gazinoda yaşanan bir olayla gündeme geldi. Beyhan, 'Reşo' takma adıyla tanınıyor ve bir sosyal medya uygulaması üzerinden canlı yayın yaparak, kendisine ulaşan genç kızları bu tür işletmelerde çalışmaya çağırdı.
Olay, Yalova Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla gelişti. Beyhan, fuhuşu kolaylaştırmak veya aracılık etmek amacıyla hazırlanmış içerikleri dağıtmak ve yaymak suçlamasıyla gözaltına alındı. Yasal süreç kapsamında, Beyhan mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı.
Bu tür olaylar, toplumda ciddi tartışmalara yol açarken, genç kızların istismarına yönelik bu tarz davetlerin önüne geçilmesi gerektiği vurgulanıyor. Yetkililer, benzer durumların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.


Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!